vineri, 22 februarie 2013

Eficacitatea unui aparat solar anti caini

  Acest aparat anticaini genereaza ultrasunete la frecventa de 23 kHz si flashuri de lumini in momentul cand intra un animal in raza senzorului de miscare PIR. Raza de actiune a PIR-ului este pană la 7 m. Zona protejata de aparat contra animalelor este de cca. 30 mp (emisia audio la un unghi de aproximativ 110 °). Puterea acestui aparat anticaini este furnizata de o baterie reancarcabila incorporata, asistata de celulele solare, intregrate in aparat anticaini, atunci cand exista suficenta lumina solara.
Acest aparat impotriva cainilor este conform cu cerințele naționale și europene aplicabile.

 
710068Este important sa luati in considerare urmatorul aspect daca doriti sa alegeti o locatie perfecta pentru instalarea aparatului impotriva cainilor. Pentru detectarea optima a senzorului de miscare aparatul anticaini trebuie sa fie plasat in asa fel incat obiectul detectat sa nu se apropie direct de senzorul de miscare, daca traverseaza prin zona de detectie de la stanga spre dreapta sau invers.
 


Detectarea miscarii este determinata de mai multi factori:
- montarea la inaltime a senzorului de miscare
- diferenta de temperatura intre obiectul in miscare si ambient
- marimea obiectului
- distanta senzorului de miscare fata de obiect
- directia si viteza de circulatie
- temperatura mediului ambiant.
 
Aparatul impotriva cainilor este conceput pentru a opera in aer liber. Aparatul poate fi agatat de un carlig, cui sau surub pe o suprafata verticala astfel incat modulul solar sa fie orientat catre sud. Inaltimea recomandata la fixarea acestui aparat anticaini este necesar sa se incadreze intre 0.3 – 0.5 m, astfel incat sa detecteze fiabil animalele de pe teren. Aparatul se poate declansa eronat in cazul in care zona acoperita este traversata de fiinte umane sau vehicule. In acest caz veti reduce durata de functionare a aparatului. Este recomandata evitarea locatilor, cum ar fi custi, grajduri, care sa nu fie exploatate de animale si sa nu ramana un spatiu de evacuare pentru ele.
 
Cu ajutorul comutatorului se poate selecta urmatoarele moduri de functionare:

”ON1”- daca senzorul de miscare detecteaza o schimbare de temperatura in raza de actiune a aparatului  importiva cainilor, se activeaza ultrasunetele si flashul pentru o durata de operare de cca. 20 de secunde (daca persista miscarea si shimbarea de temperatura, ultrasunetele si LED-urile, semnalele blitz raman active)
” ON2” – daca senzorul de miscare detecteaza o schimbare de temperatura in raza de monitorizare a aparatului  importiva cainilor, se activeaza ultrasunetele pentru o durata de operare de cca. 20 de secunde (daca persista miscarea si shimbarea de temperatura, ultrasunetele raman active). Carcasa si modul de functionare solar sunt rezistenti la intemperii.
“OFF” protecta solara contra animalelor este oprita. Va recomandam inainte de folosirea aparatului contra cainilor sa lasati ca baterie sa se incarce 1-2 zile si aparatul sa ramana in pozitia inchisa.

 Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT