marți, 12 februarie 2013

Scapa de soareci: prevenire

  Chiar daca unii daunatori sunt considerati neimportanti, deoarece nu li se simte prezenta in lunile de iarna, exista insa multe insecte, soareci si rozatoare, care ar fi fericiti sa se alature caselor Dvs. Nu permiteti ca, in lunile de iarna, daunatorii sa patrunda in casa Dvs.
225px-House_mouse
     Daunele pot aparea in casa din cauza animalelor salbatice sau mamiferelor rozatoare. Acesti paraziti nedoriti pot roade cablurile electrice, marginile acoperisului, pot crea cuiburi in ziduri, guri de aerisire si in mansarde, ajungand sub fundatia casei, toate astea creand prejudicii serioase. Ceea ce este mai rau este faptul ca, daca ati lasa acesti daunatori singuri, ei s-ar reproduce, cauzand daune imense si v-ar costa chiar mai multi bani si timp.
Scapa de soareci: prevenire
Soarecii sunt unii dintre cei mai comuni oaspeti nedoriti vreodata!
Casa Dvs. va deveni neprimitoare odata cu invazia de soareci. Inainte de a plasa niste capcane pentru soareci, asigurati-va ca ati inteles cum sa-i pastrati departe de casa.
Pentru a scapa de soareci trebuie, in primul rand, sa nu-i tentati sa intre in casa Dvs.
Soarecele de talie medie are nevoie doar de o gaura cu diametru 0,6 cm ca sa se strecoare in interiorul casei. Asigurati-va ca pragurile din fata usii, dulapurile, peretii, si orice loc unde ar putea intra un soarece sunt sigilate corect. Verificati orice punct de intrare catre fundatia casei. Daca gasiti orice discrepanta si utilizati chit sau vata de sticla pentru a astupa crapaturile ce pot permite intrarea soarecilor in casa.
Odata intrate in casa, rozatoarele rod aproape totul, de la pereti la alimente, cutii de carton si, mai rau, cabluri electrice, fapt ce poate cauza un scurt circuit sau un incendiu.
Daca nu ati vazut in mod direct daunatorii, veti putea remarca ca persista problema prin dovezile de roadere sau sunetele create prin pereti sau mansarda. Se pot gasi excremente de soareci in zonele perturbate ale casei, cum ar fi camari, mansarde si de-a lungul planseelor si peretilor.
Daca vedeti un soarece in timpul zilei, sansele sunt mari ca infestarea cu soareci sa fie grava. Semnele cele mai frecvente lasate de soareci sunt prezenta excrementelor in jurul placilor de baza, dulapurilor de bucatarie si zonelor de depozitare. Unii oameni pot auzi soareci rozand in pereti, mergand grabit sau chitcaind. Pisica si cailele pot zgaria un perete daca aud sau adulmeca prezenta soarecilor in interiorul acestora.
Daca ati gasit aceste semne, cautati o firma de deratizare pentru a rezolva problema de combatere a rozatoarelor sau utilizati mai multe metode combinate cum ar fi aparate cu unde electromagnetice, ultrasunete, capcane si raticide. In afara faptului ca provoaca pagube in casa, rozatoarele pot provoca, de asemenea, alergii si raspandi boli potential letale, cum ar fi hantavirus si virusul Arena.
     Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT