joi, 21 februarie 2013

Utilizarea unui aparat cartite M069

   Acest modul impermeabil emite in intervale rapide oscilatii agresive seismice, care sunt larg radiate subteran si sunt in mare parte evitate de cartite si de rozatoare. Modulul trebuie să fie amplasat fie in apropierea sau direct in tunelurile animalelor, functionand prin intermediul unui cablu cu tensiune de lucru de 9 V / DC.

m069n_hpanzeige_en
Este important ca acest cablu, care alimenteaza sursa, sa fie ingropat pentru a evita orice impiedicare peste cablu. In cazul in care se dovedeste ca rozatoarele sau cartitele sa ramana in zona, va recomandam comutarea periodica a modulului cu ajutorul cronometrului in scopul de a contracara eventuale efecte ale obsnuitei acestora cu oscilatile anterioare. Atunci cand doriti sa protejati un teren mai mare exista posibilitatea ca mai multe module sa functioneze totodata, chiar daca sunt amplasate la o distanta considerabila intre ele. Aceasta frecventa audio a fost selectata astfel incat sa radieze puternic sub sol pentru a fi deranjant pentru sistemul auditiv al animalelor, insa aceste sunete sunt greu suportate de om daca se afla in preajma aparatului, daca acesta nu este ingropat. Aceasta protectie contra cartitelor este mult mai benefica si ecologica fata de otravuri sau capcane cartite, deoarece protejeaza mediul nostru. Aceste oscilatii seismice sunt foarte sacaitoare pentru cartite.
In cazuri exceptionale se poate intampla ca aceste oscilatii seismice sa nu faca posibila alungarea cartitelor si rozatoarelor din cauza unor circumstante cum ar fi:
1) Animalele trebuie sa aiba grija de puii lor, si sa ramana aproape de ei.
2) Exista un deficit de hrana subteran si poate fi gasita doar in apropierea acestui aparat cartite.
3) Adaptarea la oscilatii seismice.
Cuplajul pentru a conecta modulul la sursa de alimentare sau la un transformator nu este impermeabilizat. Acest aparat cartite trebuie sa fie instalat in asa fel incat apa sa nu patrunda la conectarea sursei de alimentare sau transformatorului. Pentru a evita aceasta situatie este de recomandat folosirea unei bande adezive sau similare. Un modul va fi suficient pentru aprox. 1.000 m² de gradina.
Consumul maxim al acestul modul este de 100 mA. Dimensiunile modulului ajung la 72 x 50 x 35 de mm.
    Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT