luni, 4 februarie 2013

In ce zone se ascund rozatoarele?

     Rozătoarele pot fi găsite în casele noastre, supermarketuri, restaurante, ţarcuri de animale și câmpuri agricole.   Depozite, mori de cereale, elevatoare si silozuri sunt deosebit de vulnerabile la infestarea cu rozătoare. Rozătoarele vor mânca orice alimente pe care le mananca omul. Ele sunt active pe timp de noapte. Șobolanii sunt rareori observati în timpul zilei, cu excepția populațiilor atunci când sunt extrem de mari. Șobolanii și șoarecii se pot strecura prin crapaturile foarte mici, ceea ce face greu să se limiteze libera circulație a acestora. Chiar dacă nu le puteți vedea, s-ar putea auzi cum se deplasează după lăsarea întunericului. Dacă animalele dvs. de companie se agita sau latra spre un perete sau dulap poate fi pentru faptul ca simt prezenta rozatoarelor. Cu toate aceste, pisicile și câinii nu sunt de mult de un factor de descurajare a rozătoarelor.
sobolani-2
     De obicei, primul indiciu al unei probleme grave de infestare cu rozătoare il reprezinta excrementele lor pe masa din bucatarie, in sertare, dulapuri de bucatarie sau cămară. Atunci când o singură locuință este infestata, este posibil ca imediata vecinătate sa fie infestata, de asemenea. De aceea, rozătoarele sunt atât de dificil de controlat pentru un proprietar.  Rozătoarele sunt o problemă a comunității. Control eficace necesită ca toti proprietarii de case dintr-o comunitate sa lucreze împreună pentru a elimina sursele de hrană, apă si adăpost. Rozătoarele sunt persistente în eforturile lor de a invada casa, dar puteți sa le faceti fata în mod eficient, dacă cunoasteti capacitățile lor.
Cele mai frecvente probleme cu privire la rozătoare sunt zgomotele create de ele in pereţi şi plafoane. Zgârierea intensă in timpul nopţii de iarnă indică, în mod normal, prezenţa rozătoarelor.
Combaterea acestor creaturi se poate efectua prin intermediul specialiştilor de la deratizare, cu ajutorul unor dispozitive cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, statii de intoxicare cu momeală şi capcane mecanice.

 Magazin.anti-daunatori
este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT