joi, 14 februarie 2013

Popandaii reprezinta o amenintare grava pentru proprietatea Dvs

Nu este foarte usor sa scapati de popandai. Ei se folosesc de labe si de incisivi pentru a sapa vizuinele. Fiind animale preponderent ierbivore, au tendinta de a se dezradacina plantele si de a se hrani cu ele. Popandaii sunt rozatoare solitare si rareori traiesc unul in preajma altuia. Din acest motiv, sunt considerati rozatoare mai putin distructive decat alte rozatoare care sapa vizuine.
popandaul
    Movilele lasate de popandai, sunt in general in forma de rinichi si sunt alcatuite din sol fin cernut si bulgaros. In general, popandaii la sa movile mai mari decat cartitele. Movilele popandailor sunt adesea construite in linie si indica existenta unui sistem de tunele adanc.
Soarecii de camp distrug terenurile in mod diferit fata de cartite. Ei se deosebesc fata de soarecii obisnuiti si fata de cartite, care traiesc, de asemenea, in subteran. Soarecii de camp au o culoare gri-maro si au o lungime de aproximativ 14-15 cm. Spre deosebire de soarecii de casa, soarecii de camp au botul turtit, urechile scurte acoperite de blana si ochii mici.
Soarecii de camp traiesc in aer liber, in vizuini sapate in sol la mica adancime si se hranesc cu radacinile si tuberculii de copaci si plante, putand provoca daune importante plantatiilor si livezilor. Acestia sunt uneori gasiti in hale si in subsoluri, dar nu infesteaza in mod natural aceste spatii.    Soarecii de camp au varfuri de reproducere in cicluri naturale o data la cativa ani, timp in care populatia lor poate fi foarte crescuta. Ei prefera zonele cu iarba si suprafetele de pamant acoperite cu vegetatie.
Soarecii de camp calatoresc in santuri supraterane sau in gauri subterane. Spre deosebire de cartite, care se hranesc cu rame, sau viermi si distrug indirect vegetatia prin activitatea lor de sapare, soarecii de camp se hranesc cu tuberculi,  plante verzi, coji si seminte si provoaca daune directe asupra plantelor. Ei se hranesc si cu scoarta copacilor fiind cunoscuti ca distrugator de puieti de copaci. Soarecii de camp sunt activi atat ziua cat si noaptea si se inmultesc foarte repede ceea ce poate duce la infestari rapide.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT